Frilansar du som MUA & vill jobba med bröllop?

Bli en del av team Brudmakeup.se!

Brudmakeup.se är ett etablerat varumärke som gör att du får fler bröllopsuppdrag och bra betalt!

Det är lätt för kunder att hitta till Brudmakeup.se och konceptet är tydligt! På hemsidan kan våra kunder läsa allt om hur vi jobbar med bröllop, se vilka makeupartister som finns i deras närområde och dessutom önska dig som makeupartist när de skickar in sin bokningsförfrågan.

♡ Brudmakeup.se är en medlemstjänst som ger dig kunskaperna och verktygen för en framgångsrik frilanskarriär!

Du får utbildning i allt från service, portfoliobyggande och marknadsföring till hur du administrerar bokningar och praktiskt genomför ett uppdrag från förfrågan till genomförande. Sånt som du kommer ha användning för vid alla frilansuppdrag!

Brudmakeup.se är ett samarbete mellan makeupartister!

Glöm allt ensamarbete - vi peppar, motiverar och finns där för varandra! Vid stora bokningar, har du kollegor som du kan ta in på uppdragen. Vid behov av ersättare har du ett helt team att vända dig till.

Team Brudmakeup.se medlemssida

Medlemskapet för dig som vill få bra betalt, stärkas och utvecklas som frilansare och som vill jobba i team med andra makeupartister. Allt detta ingår!

Bröllopsuppdrag

Du får bröllopsförfrågningar till dig med all information från kunden som du behöver för att lätt kunna planera provtillfälle och bröllopsförberedelser.

Marknadsföring

Du får en profil med presentation och bröllopsportfolio på Brudmakeup.se samt fri marknadsföring i sociala medier som gör att du når ut på ett helt annat sätt.

Bra betalt

Öka dina inkomster och glöm alla svåra samtal och känsliga förhandlingar kring dina priser. Du får stöd av en etablerad prislista som ger konkurrenskraftig ersättning för ditt arbete.

Utbildning

Du får utbildning i Brudmakeup.se som koncept och handfasta verktyg, bl a i form av mallar, för att du framgångsrikt ska kunna frilansa med bröllopsuppdrag från förfrågan till genomförande.

Nätverk

Du får nya kollegor som underlättar i arbetet med större bröllop och vid förhinder, men även nya samarbetspartners som ökar möjligheterna för andra frilansuppdrag och samarbeten.

Forum

Ta del av regelbundna livesändningar, få stöd och rådgivning, utbyt kunskaper och erfarenheter, samt samtala med mig och de andra makeupartisterna i teamet i vår slutna facebookgrupp.

Investera i dig själv & din frilanskarriär

just nu för endast

250:-

i månaden

Läs mer om medlemsvillkor och vad vi söker nedan.
Jag vill ansöka om att bli medlem!

Svårigheter att ta betalt, priskänsliga kunder, ensamarbete, otrygghet vid förhinder och sjukdom, att enbart kunna ta sig an ett begränsat antal kunder, bristen på samarbete och konkurrensen mellan makeupartister. Det var så många saker som fick mig att starta team Brudmakeup.se!

Sedan mars 2018, har vi i teamet varit iväg på bröllopsuppdrag varje år runtom i hela södra Sverige, från Skanör till Göteborg och Österlen till Öland.

Tillsammans bedriver vi ett (sam)arbete som förhöjer kvalitén av våra bröllopstjänster, underlättar för oss i arbetet vare sig det rör sig om bröllop eller andra frilansuppdrag och som stärker och utvecklar oss, både som makeupartister och egenföretagare.

Sofia Boman

Vad vi söker..


Du är utbildad makeupartist och/eller hårstylist.

Du är egenföretagare (godkänd för F-skatt).

Du har minst 9 st portfoliobilder med olika bröllopsstyling som vi tror gör dig bokningsbar.

Du känner dig trygg med att göra makeup och/eller hårstyling utifrån kundens behov och önskemål i pressade situationer.

Du är noggrann i ditt arbete, förstår vikten av hygienrutiner och värderar kvalitet framför kvantitet.

Du sätter kunden i centrum, är servicemedveten och har ett stort tålamod.

Du är självgående, flexibel och van vid att arbeta "on location".

Du förstår värdet av att ingå i ett team och representera ett gemensamt varumärke.

Det är en fördel om du har körkort och tillgång till bil.

För oss är det viktigt att teamet består av professionella makeupartister så vi handplockar makeupartisterna utifrån personlig lämplighet. "Fattas" du något, tveka inte över att skicka in din ansökan och berätta varför du vill bli medlem!

Ansök här!

Vanliga frågor

Vad medlemmarna tycker

"Samarbetet blev mycket bättre än väntat! Jag fick mycket mer jobb än jag trodde från början och konceptet har hela tiden varit väldigt seriöst och proffsigt."

"Brudmakeup.se har gjort mig mer säker ute på andra typer av uppdrag."

"Samhörigheten är det bästa och att man inte behöver jaga kunder på samma vis. Samarbetet eliminerar även prisjägarna så man slipper ha den första jobbiga diskussionen."

"Det bästa är att man kan hjälpa varandra i teamet och få bokningar på andra håll än bara genom sig själv."

"TACK! För ett fantastiskt webbinarie idag!"

"Brudmakeup.se gör det möjligt att få fler uppdrag då man skapar nya kundkontakter och når ut till kunder som man kanske inte hade gjort på egen hand. Det gör att man kan hjälpa varandra och växa inom branschen."

"Jag har via Brudmakeup.se fått frilansuppdrag inom andra områden."

"Det är roligt med ett team som kan stötta och lyfta varandra eftersom det kan vara ensamt att frilansa som makeupartist."

FÄRG makeup

20% rabatt

Som medlem får du 20% rabatt vid beställning av FÄRG makeup via Sofia Boman.