Frilansar du som makeupartist och vill jobba med bröllop?

Bli en del av team Brudmakeup.se!

Det var så mycket som fick mig att starta Brudmakeup.se! Jag upplevde att alla makeupartister jag träffade, stötte på samma utmaningar. Svårigheter att ta betalt, frustration över priskänsliga kunder, otrygghet vid förhinder och sjukdom, att som ensam MUA enbart kunna ta sig an ett begränsat antal kunder, bristen på samarbete och konkurrens makeupartister emellan.

Vi var många som sökte en gemenskap med andra makeupartister för att utbyta kunskaper och erfarenheter med och för att inte vara så "ensamma" i vårt frilansarbete.

I mars 2018 utvecklade jag därför mitt varumärke Brudmakeup.se till ett samarbete mellan makeupartister och efterfrågan på våra tjänster har varit över förväntan. Som team har vi varit iväg på bröllopsuppdrag varje år runtom i hela södra Sverige, från Skanör till Göteborg och Österlen till Öland.

Tillsammans bedriver vi ett (sam)arbete som förhöjer kvalitén av våra bröllopstjänster, underlättar för oss i frilansarbetet samt stärker och utvecklar oss, både som makeupartister och egenföretagare.

Vi får in alltfler förfrågningar och kan inte möta behovet som finns på orter runtom i Sverige där vi i dagsläget inte finns. Så om det här låter intressant för dig, läs mer om hur vi jobbar, vad vi söker och hur du blir en del av teamet nedan. Jag ser så fram emot att få höra från dig!

Sofia

För dig som vill få bra betalt, stärkas och utvecklas som frilansare och som vill jobba i team med andra makeupartister. Allt detta ingår!

Bröllopsuppdrag

Du får bröllopsförfrågningar till dig med all information från kunden som du behöver för att lätt kunna planera provtillfälle och bröllopsförberedelser. Du väljer själv hur många bröllop du gör!

Marknadsföring

Du får en profil med presentation och bröllopsportfolio på Brudmakeup.se samt fri marknadsföring i sociala medier som gör att du kan fokusera på annat i ditt företag och ändå nå ut med dina bröllopstjänster.

Bra betalt

Du får stöd av en etablerad prislista som ger konkurrenskraftig ersättning för ditt arbete. Våra priser är din ersättning. Öka dina inkomster och glöm alla svåra samtal och känsliga förhandlingar kring priser!

Utbildning

Du får en introduktionsutbildning i Brudmakeup.se som koncept och handfasta verktyg, bl a i form av mallar, för att du framgångsrikt ska kunna frilansa med bröllopsuppdrag från förfrågan till genomförande.

Nätverk

Du får nya kollegor som underlättar i arbetet med större bröllop och vid förhinder, men även nya samarbetspartners som ökar möjligheterna till andra frilansuppdrag och samarbeten.

Forum

Du får stöd och rådgivning och kan utbyta kunskaper och erfarenheter med andra i teamet. Ta del av regelbundna livesändningar, ställ frågor och samtala med teamet i vår slutna facebookgrupp!

Investera i dig själv & din frilanskarriär

just nu för endast

250:-

i månaden

Läs mer om medlemsvillkor och vad vi söker längre ner på sidan.
Jag vill ansöka om att bli en del av teamet!

♡ Brudmakeup.se är ett etablerat varumärke som ger dig bröllopsuppdrag!

Fokusera på annat i ditt företag samtidigt som du får in bröllopsuppdrag. Konceptet är etablerat och tydligt. På Brudmakeup.se kan våra kunder läsa allt om hur vi jobbar, se vilka i teamet som finns i deras närområde och dessutom önska dig som makeupartist.

♡ Brudmakeup.se ger dig kunskaperna och verktygen för en framgångsrik frilanskarriär!

Du får en introduktionsutbildning, stöd och råd i allt från service, portfoliobyggande och marknadsföring till hur du administrerar bokningar och praktiskt genomför ett uppdrag från förfrågan till genomförande. Sånt som du kommer ha användning för vid alla frilansuppdrag!

Brudmakeup.se är ett samarbete mellan makeupartister!

Glöm allt ensamarbete - vi peppar, motiverar och finns där för varandra! Vid stora bokningar, har du kollegor som du kan ta in på uppdragen och vid behov av ersättare har du ett helt team att vända dig till.

Vad vi söker..


Du är utbildad makeupartist och gärna även hårstylist.

Du är egenföretagare (godkänd för F-skatt).

Du har minst 9 st professionellt tagna bröllopsbilder med minst 3 olika bröllopsstyling som vi bedömer gör dig bokningsbar.

Du känner dig trygg med att göra makeup och/eller hårstyling utifrån kundens behov och önskemål i pressade situationer.

Du är noggrann i ditt arbete, förstår vikten av hygienrutiner och värderar kvalitet framför kvantitet.

Du sätter kunden i centrum, är servicemedveten och har ett stort tålamod.

Du är självgående, flexibel och van vid att arbeta "on location".

Du förstår värdet av att ingå i ett team och representera ett gemensamt varumärke.

Det är en fördel om du har körkort och tillgång till bil.

För oss är det viktigt att teamet består av professionella makeupartister så vi handplockar våra makeupartister utifrån personlig lämplighet. "Fattas du något", tveka inte över att skicka in din ansökan och berätta varför du vill bli en del av teamet!

Ansök här!

Vad makeupartisterna i teamet tycker

"Samarbetet blev mycket bättre än väntat! Jag fick mycket mer jobb än jag trodde från början och konceptet har hela tiden varit väldigt seriöst och proffsigt."

"Sofia är en otroligt driven person som verkligen är ett proffs ut i fingerspetsarna. Konceptet är genomtänkt och välplanerat, hennes driv att skapa mervärde för kunden men inte minst för oss som makeupartister genomsyrar Brudmakeup.se. Hon är alltid snabb på att återkomma när jag har haft frågor och jag har verkligen känt hennes stöttning under hela samarbetet."

"Samhörigheten är det bästa och att man inte behöver jaga kunder på samma vis. Samarbetet eliminerar även prisjägarna så man slipper ha den första jobbiga diskussionen."

"Brudmakeup.se har gjort mig mer säker ute på andra typer av uppdrag."

"Det bästa är att man kan hjälpa varandra i teamet och få bokningar på andra håll än bara genom sig själv."

"Jag har via Brudmakeup.se fått frilansuppdrag inom andra områden."

"Brudmakeup.se gör det möjligt att få fler uppdrag då man skapar nya kundkontakter och når ut till kunder som man kanske inte hade gjort på egen hand. Det gör att man kan hjälpa varandra och växa inom branschen."

"Det är roligt med ett team som kan stötta och lyfta varandra eftersom det kan vara ensamt att frilansa som makeupartist."

Vanliga frågor

Jag vill bli en del av teamet!

Fyll i formuläret nedan för att skicka in din ansökan.

FÄRG makeup

20% rabatt

Som medlem får du 20% rabatt vid beställning av FÄRG makeup från Sofia Boman.