LADDA NER GRATISGUIDE

 

SÅ LYCKAS DU SOM BRÖLLOPSMUA

- mina 10 bästa tips till makeupartister!


Vill du undvika prisförhandlingar, nå ut till kunder som värderar ditt arbete och få fler bröllopsuppdrag bokade som ger bra betalt?

I den här guiden har jag listat mina 10 bästa tips för hur du kan gå tillväga. Följer du tipsen, är jag övertygad om att du bara inom några månader kommer märka en stor skillnad!

Fyll i namn och email nedan för att ladda ner gratisguiden!

*Genom att fylla i dina uppgifter godkänner du att du får tips, inspiration och gåvor via mejl för att utvecklas som makeupartist och egenföretagare. Du kan närsom välja att avsluta prenumerationen i slutet på varje mejl.

BAKOM FRILANSA SOM MUA

OM SOFIA

Frilansande makeupartist och egenföretagare sedan 2014 då jag blev professionellt diplomerad. Jag har fått mitt arbete publicerat flera gånger i Allt om Bröllop och gjort makeup och hårstyling på brudar och brudföljen inför ett 100-tal bröllop. Idag driver jag Brudmakeup.se med ett team av makeupartister som sedan 2018 gjort att 5-10 makeupartister årligen åker ut på bröllopsuppdrag.  

Jag har gjort en hel del misstag och lärt mig massor om vad som funkar som bröllopsmakeupartist och det vill jag dela med mig av. I år lanserar jag därför min första kurs online för makeupartister som framgångsrikt vill jobba med bröllop. Den här guiden ger dig en hint om vad kursen kommer innehålla.

Vill du ha fler tips och inspiration?
Följ @frilansmua på IG och Facebook!

Makeupartist Sofia Boman på bröllopsförberedelser