BRÖLLOPSBOOST

12 veckors challenge för makeupartister

 

Vill du få fler uppdrag och bra betalt redan till nästa bröllopssäsong?


Är du osäker på hur du ska prissätta dina bröllopstjänster och nå ut till nya kunder? Är du trött på prisprutare och krångel med bokningar? Känner du dig ibland överväldigad och ensam på din resa som MUA?

 Då är Bröllopsboost för dig!


Den här kursen ger dig konkreta verktyg och strategier - sånt som kan ta år att lista ut själv! I 12 moduler får du lära dig om allt det där som inte handlar om just smink, men som är avgörande för att du ska lyckas som bröllopsmakeupartist. Du får bl a lära dig hur du skapar ditt personliga varumärke, hur du skriver avtal med dina kunder, prissätter dina tjänster och marknadsför dig - ja, you name it! Allt för att du framgångsrikt ska kunna frilansa som makeupartist!

ÅH, JAG VILL GÅ KURSEN!

Sista chansen att gå med! 

Kursstart
22 november kl 8.00

00

dagar

00

tim

00

min

00

sek

Jag skulle inte jobba med bröllop, men det satte fart på min karriär..


Trots att jag under min utbildning fick för mig att jag inte skulle jobba med bröllop så har jag varit iväg på mer än 100 bröllopsuppdrag och fått mitt arbete publicerat flera gånger i ett av Sveriges största bröllopsmagasin.

En brud insisterade på att jag skulle hjälpa henne och sedan en till och innan jag visste ordet av, hade min resa som bröllopsmakeupartist tagit fart!

Jag hade aldrig drivit eget och kastade mig ut i en för mig helt främmande bransch. Så jag gjorde misstag, tog till mig all feedback jag kunde få, finslipade min metod och arbetade fram ett framgångsrikt koncept som numera används av ett helt team av makeupartister på bröllopsuppdrag runtom i hela Sverige.

Som nyutexad gick jag från 2 bröllop till en fullbokad bröllopssäsong på ett halvår och bröllopen ledde till att jag fick in andra uppdrag så att jag kunde satsa som MUA. Det kan du också göra!

Jag har satt ihop en unik intensivkurs som jag önskar jag kunde gått som nyutexad. Det finns inget liknande på marknaden! Du får lära dig allt om hur du går tillväga för att framgångsrikt frilansa som bröllopsmakeupartist!

Våga utmana dig själv och gör dig redo för nästa års bröllopssäsong med mig!

"Hon gjorde så jag vågade"


"Innan jag började praktisera hos Sofia visste jag inte hur jag skulle göra för att kunna börja frilansa. Jag har lärt mig jätte mycket av min tid som praktikant hos Sofia. Hon har lärt mig mycket om kundbemötande och massa annat som har hjälpt mig i min utveckling och för att kunna frilansa och hon gör ett super professionellt jobb. Sen har jag såklart lärt mig en massa om smink och hår som har hjälpt mig genom min resa! Hon gjorde så jag vågade börja och gav mig alltid stöd och råd när jag behövde det."

Maya Moustafa Hassan
APL praktik och assisterande MUA

"Tack vare Sofias engagemang och grymma skills"


"Jag gick med i Brudmakeup.se främst för att nå ut till fler kunder och nu är nästan alla mina bröllopsförfrågningar ifrån Brudmakeup.se tack vare Sofias engagemang och grymma skills på marknadsföring. Dessutom fick jag så mycket mer än väntat, en trygghet och gemenskap med andra makeupartister där man kan bolla idéer, byta erfarenhet och lära sig hur man skriver proffsiga fakturor, villkor och sätta rimliga prislistor som man inte behöver försvara på samma sätt, vilket jag tycker är så skönt!"

 Josephine Siira
medlem i team Brudmakeup.se

Föreställ dig dagen då du får in så många förfrågningar att du kan välja om och när du vill jobba, du känner dig trygg på uppdragen för du har rutiner att följa och du får bra betalt för ditt arbete...

Det här är vad som ingår i kursen:

VARJE VECKA

Nya utmaningar!

I 12 veckor får du varje vecka tillgång till en ny kursmodul med video, inläsningsmaterial, uppgifter och övningar kring ett visst ämne för att du ska stärkas och utvecklas som MUA. För att få ut så mycket som möjligt av kursen, behöver du avsätta ca 4-8 h per vecka. Du missar aldrig något och kan göra kursen i din takt eftersom du har obegränsad tillgång till kursportalen i 1 år - på datorn eller via en app i mobilen!

VARJE VECKA

Nedladdningsbart material

Varje vecka får du ta del av nytt unikt material i form av pdf-er, mallar, steg-för-steg guider, övningar, uppgifter och checklistor som du kan ladda ner och spara för alltid. Det ingår bl a en avtalsmall, mall för smink-kort och steg-för-steg guider i portfoliobyggande, prissättning och marknadsföring.

PRISSÄTTNING

Lär dig ta bra betalt!

Du får en steg-för-steg-guide i hur du räknar ut dina priser och skapar en prislista för dina bröllopstjänster som gör att du får bra betalt och kan frilansa som MUA. Du kommer få nya perspektiv på vad ditt arbete faktiskt kostar och vad du är värd så att du aldrig mer tar för lite betalt!

METOD

Beprövad & framgångsrik metod

Du får lära dig en konkret metod som jag tagit fram och som framgångsrikt används av flera bröllopsmakeupartister - från förfrågan till genomförande av bröllopsuppdrag. Metoden kommer ge dig tydliga rutiner, strukturera och effektivisera din arbetsgång så att du slipper krångel med bokningar, når ut till kunder som värderar dig och kan ta bra betalt för ditt arbete!

MARKNADSFÖRING

Så når du ut!

Du får lära dig hur du marknadsför dig och når ut till "rätt kunder". Vi går igenom olika strategier och knep så att du kan etablera dig som en självklar aktör i bröllopsbranschen. Du får hjälp med hur du når ut i sociala medier och hur du snabbt och enkelt bygger din hemsida även om du inte är tekniskt kunnig!

FACEBOOKGRUPP

Stöd & pepp av likasinnade

I vår slutna facebookgrupp får du under kursens gång obegränsat med stöd av mig. Det är också här du och de andra kursdeltagarna kan peppa varandra och utbyta kunskaper och erfarenheter. Gruppen finns kvar i obegränsad tid så att ni kan fortsätta stötta och hjälpa varandra även efter kursen.

BONUS

Lista med över 50 bröllopsfotografer!

Du får en steg-för-steg guide i hur du skapar en oemotståndlig bröllopsportfolio. Ta hjälp av listan du får med kontaktuppgifter till över 50 bröllopsfotografer runtom i Sverige - från Malmö i söder till Kiruna i norr - som väntar på att få höra från dig!

BONUS

Livesändningar

För att du ska hänga med och hålla motivationen uppe, har vi regelbundna livesändningar då du kan ställa alla dina frågor och få direkt feedback från mig och de andra kursdeltagarna. Efter att kursen är slut får du dessutom en bonussändning för att fånga upp om det är något du undrar över eller har fastnat i nu när du ska stå på egna ben.

RABATTER

Fyll på ditt kit!

Du får 20% rabatt hos ett av mina favoritmärken FÄRG makeup när du beställer från mig så att du kan fylla på ditt sminkkit.

Skapa din hemsida!

Du får förstaårsrabatt på alla One.coms paket med gratis domän i ett helt år, webbplatsverktyg och e-postkonto med ditt domännamn!

BETALA DIREKT BONUS

Personlig feedback värde 3000 kr

Betalar du hela kursavgiften direkt får du dessutom ett one-on-one onlinesamtal med mig där jag ger dig personlig feedback på ditt arbete utifrån det vi gått igenom under kursens gång.

JAG VILL BETALA DIREKT & FÅ BONUSEN!
JAG VILL DELBETALA KURSEN!

"Proffs ut i fingerspetsarna"


"Sofia är en otroligt driven person och som verkligen är ett proffs ut i fingerspetsarna. Konceptet är genomtänkt och välplanerat, hennes driv att skapa mervärde för kunden, men inte minst för oss makeupartister genomsyrar Brudmakeup.se. Hon är alltid snabb på att återkomma när jag haft frågor och jag har verkligen känt hennes stöttning under hela samarbetet."

Hannah Lindoff
fd medlem i team Brudmakeup.se

När du har gått kursen kommer du ha..

En prislista som ger bra betalt

Med hjälp av övningar kommer du få nya perspektiv på prissättning och med mina steg för steg guider kommer du ha skapat dig en prislista som gör att du får bra betalt för ditt arbete!

Struktur med en tydlig arbetsmetod

Du kommer känna dig trygg med att du har tydliga rutiner med konkreta verktyg och vet hur du ska gå tillväga från förfrågan till genomförande av bröllopsuppdrag. Det kommer göra att du slipper krångel med bokningar och når ut till kunder som värderar dig!

En strategi för din marknadsföring

Du kommer veta vem din målkund är och hur du når ut till henne. Du kommer ha en strategi för hur du når ut via sociala medier och kanske har du även lanserat din alldeles egna hemsida - även om du inte är teknisk av dig!

Ett personligt varumärke

Du kommer veta vem du är och vad du vill som MUA, vilket gör att du kommer etablera dig snabbare samtidigt som du kommer utvecklas både på ett personligt plan och som MUA!

En attraktiv bröllopsportfolio

Du kommer ha skapat dig en attraktiv bröllopsportfolio som gör att du når ut till kunder som värderar dig. Du kommer också ha etablerat nya kontakter och samarbeten som kommer vara till stor hjälp för dig framöver.

Ett större nätverk

Du kommer ha etablerat kontakt med andra makeupartister som du kan utbyta kunskaper och erfarenheter med och få stöttning av. Du kommer även ha utökat ditt nätverk med andra aktörer i branschen som kommer göra att du snabbare kan etablera dig och nå ut! 

ÅH! JAG VILL GÅ KURSEN!

Är kursen för dig?

Bröllopsboost passar dig som:

  • studerar till makeupartist och snabbt vill komma ut på uppdrag
  • är nyutexad och vill frilansa som MUA
  • frilansar lite smått, men vill satsa och behöver en liten push
  • frilansar som bröllopsmakeupartist och vill ta din business till en ny nivå

Var du än befinner dig på din resa är ditt mål att frilansa som MUA!

JA, KURSEN ÄR FÖR MIG!

Är du redo för en utmaning?

Detta är Bröllopsboost:

Unik intensivkurs med 12 moduler fullspäckade med allt du behöver för att framgångsrikt kunna frilansa som makeupartist!

Gör dig redo för nästa års bröllopssäsong! Vi drar igång den 3 oktober så du är klar i december och redo att ta emot 2023 års bröllopsförfrågningar!

♡ Ändra ditt mindset, få ny kunskap och konkreta verktyg som effektiviserar ditt arbete, får dig att spara tid och fokusera på "rätt" kunder så att du kan ta bra betalt för ditt arbete!

Du får tillgång till en ny modul varje vecka och kan göra kursen i din takt!

Lär dig hur du skapar ditt personliga varumärke, hur du skriver villkor och avtal med dina kunder, prissätter dina tjänster och marknadsför dig. Ja, you name it!

Nedladdningsbart material i form av pdf-er, steg-för-steg guider, övningar, uppgifter, checklistor och mallar - som du kan spara för alltid!

Medlemsskap i sluten facebookgrupp i obegränsad tid.

Obegränsat med stöd av mig under kursens gång.

Livesändningar + bonussändning efter kursen är slut, där du kan ställa alla dina frågor och få hjälp av mig om du fastnar.

1 år obegränsad inloggning till kursen.

♡ Rabatter hos Färg makeup och One.com!

♡ BONUS för alla: lista med kontaktuppgifter till över 50 bröllopsfotografer som väntar på att få höra från dig!

♡ BONUS - betala hela kursen idag: one-on-one samtal med mig där jag ger dig personlig feedback (värde 3000 kr).

JAA, JAG ÄR SÅ REDO!

Den ultimata metoden!


Okej, kanske inte den ultimata för allt kan ju såklart alltid förbättras, men jag kan lova dig att konceptet du kommer få lära dig, funkar!

Precis som titeln på kursen säger kommer det vara en utmaning, men jag kan med handen på hjärtat säga att du kommer utvecklas, ändra ditt mindset och om du gör jobbet kommer du få fler bokningar och bättre betalt - redan till nästa bröllopssäsong!

Hur vet jag det? Jo, för att det inte bara är jag som använder mig av metoden, utan även många andra makeupartister! Team Brudmakeup.se som jobbar med bröllop runtom i hela Sverige och makeupartister som tidigare gått kursen Bröllopsboost!

"Hon har mycket kunskap"


"Sofia är en härlig och varm person. Hon är noggrann och professionell. Sofia är noga med att kunden ska känna sig omhändertagen och trygg, men det gäller även för makeupartisterna i Brudmakeup.se. Hon har mycket kunskap och är driven. Jag tyckte det var skönt att allt var samlat på ett ställe och att ha kollegor på ett annat sätt än när man frilansar ensam. Man hade alltid någon att vända sig till och få stöttning av. Sedan slapp man allt med marknadsföring själv. Jag fick en inblick i hur jag kunde arbeta med bröllop, vilket jag var osäker på hur jag skulle göra innan."

Annelie Jönsson
fd medlem i team Brudmakeup.se

Det här kanske du inte visste om mig..

Det var i augusti 2008 som min tillvaro förändrades totalt och jag började omvärdera allt i mitt liv. Jag jobbade på en lokal kvinnoorganisation i Georgien när kriget bröt ut och sedan dess har jag levt med ångest som framförallt bubblar upp i mig när jag tar mig an nya utmaningar. Ändå, fortsätter jag utsätta mig för situationer som min hjärna försöker intala mig är "farliga" och min kropp bara vill fly ifrån!

Jag var verksamhetsansvarig på en ideell förening där jag bl a höll i föreläsningar och informationsinsatser - om mänskliga rättigheter och förebyggande åtgärder mot diskriminering - på skolor och företag, hos kommunala arbetsgivare och för politiker. Sen bytte jag bana, startade eget och slängde mig ut i en för mig helt främmande bransch. En period jobbade jag som stylistlärare och som frilansare har jag hållit i föreläsningar för gymnasieelever och fotografer. Alltid tillsammans med mina hjärnspöken.. 👻

Och med den här kursen - ja, du kan tro att jag har slitit mitt hår, tvekat och ifrågasatt om jag verkligen ska fortsätta.. MEN nu har jag skapat en kurs som jag är SÅ stolt över och som jag vet kommer göra stor skillnad för de som går den!

I slutändan är det så värt alla hjärnspöken, tvivel och "ups and downs"! För jag får jobba med det jag älskar, stärkas och utvecklas på mina villkor och inspirera andra att våga utmana sig själva och följa sina drömmar - och DET är min drivkraft!

Bröllopsuppdragen gjorde att jag kunde satsa
- det kan de göra för dig också!

Frågor & svar

Din investering 

BETALA DIREKT  

14 700 kr

(inkl moms)

+
 BONUS
personlig feedback
värde 3 000 kr

BETALA DIREKT!

DELBETALA
6 månader á

2 450 kr

(totalt 14 700 kr inkl moms)

DELBETALA 6 MÅN

Under kursen kommer du skapa en prislista som ger tillbaka din investering efter 2-3 bröllop!